• Byggtjänster i Uddevalla
  • Byggtjänster i Uddevalla

Byggtjänster i Uddevalla

E. Lindbergs Bygg är den enda byggfirman som du behöver för byggtjänster i Uddevalla med omnejd. Vi bygger allt inom nybyggnation, renovering och inredningssnickeri. Våra byggtjänster riktar sig till både privatpersoner och företag runt om i vårt område. Vi bygger stort och smått, och vi bygger om och till. När du ska starta upp ett byggprojekt, kolla alltid med oss först.

Våra byggtjänster i Uddevalla

Nybyggnation

En nybyggnation kan vara en villa, ett attefallshus eller kanske ett garage. Vad det än gäller så har vi snickarna som ser till att det blir professionellt utfört.
Byggnationen bygger vi från grunden och samordnar med alla övriga hantverkare som krävs vid ett byggprojekt. Vi hjälper dig mot din dröm!

Renovering & ROT-arbeten

En av våra mest uppskattade byggtjänster i Uddevalla, det är renovering. För varje fastighetsägare vet att det kan behövas renovering både här och där. Vi hjälper dig med bland annat fasadrenovering, takrenovering och köksrenovering.

Inredningssnickeri

Platsbyggda möbler efter dina egna idéer, mått och behov är något som vi gärna står till tjänst med. En snygg receptionsdisk, en vinhylla från golv till tak, ett unikt matsalsbord eller en specialanpassad walk-in-closet kanske skulle vara något för dig?

Tillbyggnation

Känns huset lite trångt är det relativt enkelt att lösa det genom en tillbyggnation. Tillbyggnationer kan göras på flera olika sätt, och oftast gör vi det genom att bygga till en våning eller att vi bygger ut huset på längden eller bredden.

Ombyggnation

För att ändra fastighetens planlösning invändigt så kan vi utföra en ombyggnation. Genom att till exempel ta bort eller flytta på väggar och dörrar så kan huset få en helt annan känsla, och nya användbara ytor kan uppstå.

Snickerier

Vi utför alla typer av snickerier för dig, även de där mindre som behöver bli utförda men som du själv varken har tid eller kunskaper till. Kanske en vacker pergola på uteplatsen, eller ett vindskydd till sopkärlen? Bara fantasin sätter gränserna!

E. Lindbergs Bygg utför byggtjänster i Uddevalla med omnejd

Varmt välkommen att kontakta oss för att snacka byggtjänster i Uddevalla.  

Byggtjänster

Byggservice

Vårt byggföretag riktar sig till
både privatpersoner & företag

Nybyggnation

Vi utför nybyggnationer
i alla format, stora & små

Bygga hus

När du ska bygga hus är vi
byggföretaget för dig

Inredningssnickeri

Unika möbler & anpassad
inredning byggs efter din idé

Snickare

Snickerier ute eller inne,
då är vi rätt snickare för dig

Renovering

Taket, fasaden, köket…
Vi utför all slags renovering

Ombyggnad

Kontakta oss när du behöver
snickare för din ombyggnad

Tillbyggnad

När ditt behov är tillbyggnad
så står vi till din tjänst

Vill du ha en offert på våra byggtjänster?

Lämna gärna dina kontaktuppgifter och en beskrivning av projektet.


    Snabbanslutning